Forum użytkowników reprezentacja.net

Forum o siatkówce, tutaj dyskutujemy na różne siatkarskie tematy.

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

#1 2011-01-11 10:54:09

alutek

Junior

Punktów :   

trener

Panu Przedpełskiemu już DZIEKUJĘ !!!!  a Panu Nawrockiemu życzę dużo zdrowego rozsądku przy podejmowaniu decyzji o objęciu kadry siatkarzy. Skapstwo PZPS odbije się czkawką nie tylko nam kibicom ale również zawodnikom a co najwazniejsze samemu związkowi. Nie chce ubliżać Panu Nawrockiemu ale najpierw niech popracuje parę lat ze Skrą lub innym klubem. On nie jest jeszcze gotowy na kadrę ! W kadrze grają nie tylko zawodnicy Skry (i bardzo dobrze) i nie wiem jak poradziłby sobie z tą grupą. Brak wyników reprezentacji spowoduje spadek zainteresowania siatkówką, zmniejszeniem wpływów do kasy PZPS, odejście sponsorów i możemy zapomnieć o jakichkolwiek dużych imprezach w Polsce, bo kto będzie płacił za oglądanie kolejnych porażek ?
"Czemu mamy powielać rozwiązania innych? Zróbmy coś nowego, zaskoczmy świat" - nie wiem czy zaskoczy Pan świat ale ja czuję się wręcz oszołomiona, zdumiona a nawet wzburzona takim stwierdzeniem. Zaczynam mysleć, że Panu Przedpełskiemu zależy tylko na własnym portfelu a całą resztę ma  w d...e. Cały świat stara się zatrudniać najlepszych trenerów a związek szuka taniego. Trzeba było od razu mówić, że nie stać nas na dobrego zagranicznego trenera. Cos tu baaaaardzo brzydko pachnie....fuj.

#2 2011-01-11 18:35:24

gwiazdeczka

Junior

Punktów :   

Re: trener

Moim zdaniem Nawrocki prowadzi Skrę dużo lepiej niż w zeszłym sezonie. Ale na trenera reprezentacji jak dla mnie jest jeszcze za wcześnie. Nie ma na swoim koncie dużo sukcesów (bo te ze Skrą no to wiadomo, na skróty). Ja bym na miejscu pana Przedpełskiego nie wybierała polskiego trenera...

#3 2011-01-11 19:44:41

Dante

Administrator

Punktów :   

Dla mnie na trenera kadry tylko De Giorgi ! Jeżeli będzie to Nawrocki to mam kolejny rok bez kibicowania kadrze Po prostu nie znosze jak się gra w reprezentacji za przynależność klubową

#4 2011-01-12 07:39:44

gwiazdeczka

Junior

Punktów :   

Dla mnie też najlepszy byłby De Giorgi. Ale widać, że związkowi szkoda kasy na dobrego trenera i wolą wziąść Polaka bez dużego doświadczenia. Kadrze będę kibicować dalej, ale myślę że dużych sukcesów to nie będzie. Obym jednak nie miała racji...

Stopka forum

RSS