Forum o siatkówce, tutaj dyskutujemy na różne siatkarskie tematy.
Junior
Mamy awans na Igrzyska! 2 pierwsze sety były niesamowite, Brazylii nie wychodziło nic, a nam wszystko. Szkoda, ze przegraliśmy cały mecz, bo była szansa wygrać 3:0. Ale i tak jest się z czego cieszyć
Jutro ogrywamy Rosję i Puchar jest nasz:)
Junior
Niestety mój optymizm na nic się nie zdał Puchar należy do Rosji:( Po 3 secie graliśmy swobodnie, wychodziło nam wszystko. Tie break też wspaniały, do stanu 14:9, kiedy to Rosjanie obronili 6 piłek meczowych i wygrali 17:15. Masakra jakaś...
Ale chłopakom i tak dziękuję za ten awans i za 2 miejsce!
Tylko nasi potrafia przegrać wygrany mecz ;-)))) ale to i może była kwestia, że walczą właściwie o nic. Pucharu i tak by nie zdobyli. Ogromniaste słowa uznania za to 2, niespodziewane jednak, miejsce )))) ale Ty ambitna jesteś....wstać o 3! godne prawdziwego kibica ;-)))) więc i Tobie należą się gratulacje ;-)))
Junior
Hahah fakt jestem ambitna, zwłaszcza, że od piątku choruję i ciężko mi było wstać
Junior
Spać nie było tak łatwo, ale fakt rodzice do roboty nie gonili:)
Też się troszkę stęskniłam, ale i tak wolę jak gra reprezentacja:)
i wyniki weekendu bardzo mnie się podobają.....no może z wyjątkiem Meczu Reska-Delecta ale jak to mówią nie mozna mieć wszystkiego. Najbardziej mnie cieszy przegrana Zaksy ;-)))))) wiem, że akurat Ty jesteś innego zdania ale musisz przyznać, że sami na to zapracowali. Przegrać wygrany mecz...... chyba chcieli mi sprawic miłą niespodziankę ))))
Junior
No tak, wynik meczu Zaksa-JW średnio mi się podoba, ale co tam... JW też kocham:)
A najbardziej to mi się nie podoba wynik meczu Czewa-Politechnika. Jak można mieć meczową przy stanie 24:19, prowadząc w setach 2:0 i przegrać cały mecz? No jak?
gratulacje dla obu drużyn. Szczególne, choć niechętnie, dla Zaksy, że się nie poddała i wytrzymała do końca :-) Oby szczęście im dopisało w meczu rewanżowym bo widać było, że Trento jak łapało swój rytm to nasi mało mieli do powiedzenia.
Junior
Ja też gratuluję wygranych:) Skra się trochę męczyła. Myślałam, że im łatwiej pójdzie. A z Zaksy jestem dumna:) Bo Trento nieraz naprawdę nie wiedziało co się dzieje:P
A Częstochowa znowu przegrała mecz:( Z Bydgoszczą do 0