Forum użytkowników reprezentacja.net

Forum o siatkówce, tutaj dyskutujemy na różne siatkarskie tematy.

#736 2012-01-16 15:32:16

gwiazdeczka

Junior

Punktów :   

Re: Skra odpada

Nie no, wczoraj nie było jeszcze tak źle. Jak Skra grała ostatnio w LM to mnie dopiero wkurzyli:P

#737 2012-01-19 11:50:17

alutek

Junior

Punktów :   

kurcze....szkoda, że grecy odpadli. Wtedy nie byłoby domysłów, że może znowu Skra sobie kupi FF. Oby tym razem Pan Piechocki dotrzymał słowa i faktycznie odmówił CEV.
poza tym fajne zespoły weszły do 12. Mogą być ciekawe mecze i może nawet wybiore się popatrzec na zywo ;-))

#738 2012-01-19 16:36:40

alutek

Junior

Punktów :   

cholera......Piechocki wział FF. Jestem wściekła! teraz Skra musi wygrać wszystkie mecze dajace wyjście z grup żeby udowodnić, że weszła do 4 zasłużenie, a nie będzie to latwe. Jedynie taka postawą troszke zamkną
buzię "fanom" zespołu. Wrrrrr

Z drugiej strony to sie cieszę, zaczynam zbierać kase na FF ;-))))))

#739 2012-01-19 16:39:50

alutek

Junior

Punktów :   

Szlag !!!!! teraz doczytałam, że już nic nie grają !!!!!!!!!!!!!!!!!!! no to kochana Skierka zdobyła kolejną liczną grupe wrogów. Ciekawe czy Pan Prezes to w ogóle konsultował z zawodnikami !  Co za kretyn z tego Piechockiego. Juz chyba bardziej nie mógł zaszkodzić drużynie. Juz słyszę te gwizdy na PP. Ech......nie cierpie bezmyslności.

#740 2012-01-19 20:13:04

gwiazdeczka

Junior

Punktów :   

Kretyni! Inaczej nazwać ich nie mogę. A jeszcze Piechocki zapewniał, że oni nie chcą organizować FF. A tu masz, nagle wszystko się zmieniło. Boję się tylko, że najbardziej za to oberwie się siatkarzom i kibicom. Z resztą już niektórzy sobie z kibiców żartują.

#741 2012-01-20 19:07:02

alutek

Junior

Punktów :   

Osoby, które kpią sobie z siatkarzy i kibiców są moim skromnym zdaniem mało tolerancyjni. Rozumiem, że nie wszystkim musi podobac się jak pan Magiera prowadzi zabawę ale sa i tacy którzy uwielbiają taką atmosferę i wcale to nie są małolaci czy ludzi z małych miasteczek. Obrażanie ich tylko za, że ten sposób kibicowania im odpowiada uważam za dziecinnadę. Ja osobiście też nie przepadam za tym całym hałasem i po prostu nie biorę udziału w tym....koncentruje sie na meczu. Czytałam pare wpisów na siatkanews i coraz bardziej sie zniechecam do tej strony. Jest pare osób, które chociaz starają się być obiektywne reszta.......pozostawię bez komentarza. Sama wiesz co tym mysleć.

Co do siatkarzy....najbardziej obawiam się tych "wspaniałych" kibiców Reski, którzy juz pokazali w tym sezonie jak potrafia "kulturalnie" sie zachowywac wobec Skry. Jesli tak sie stanie to będzie to bardzo przykre i dla siatkarzy i dla samych zawodów. W końcu to nie jest mecz ligowy tylko PP. Gdyby jeszcze, czego bardzo bym sobie zyczyła, Skra wygrała PP to raczej na owacje chyba nie ma co liczyć.

Podsumowując Piechocki wyświadczył Skrze niedźwiedzia przysługę ;-(

#742 2012-01-20 20:53:55

gwiazdeczka

Junior

Punktów :   

Masz rację ze wszystkim. Ja coś więcej od siebie napiszę po PP. Teraz nie jestem w stanie.

#743 2012-01-21 21:40:18

alutek

Junior

Punktów :   

jestem pełna podziwi dla Ciebie. Weszłam po meczach na tą wasza stronkę i..... ło matko!  znowu jazda po Skrze. Czytając te posty wyszło na to, że sposób komentowania przez Pana Tomasza tez jest wina Skry hihihihi  Masz dziewczyno cierpliwość ! ja już bym podziekowała i wyszła, a Ty wytrwale jestes i nawet odwaznie bronisz klubu! Brawo, brawo, barwo! Latanie po chelleng jest dozwolone, w końcu po to jest! Poza tym....to co my widzimy w telewizorze nie zawsze widzą zawodnicy. Szkoda, że nikt nie zwrócił uwagi jak fajnie dziekowali sobie zawodnicy po meczu. I to była inicjatywa zawodników Skry. Powiem szczerze sama nawet byłam troszke zaskoczona tą czułością. Rzadki to widok w ogóle a nie tylko w wykonaniu Skierki. Tak sobie myslę, że 80% tych negatywnych wpisów bierze się z frustracji, że Skra znowu wygrała mimo, iż faktycznie nie grała nic wielkiego. Mam nadzieję, że jutro odnajdzie się Winiar, bo samym Kurkiem i Wlazłym to z Ptokami może być ciężko wygrać.

#744 2012-01-21 22:09:13

alutek

Junior

Punktów :   

I jeszcze jedno odnosnie gry Wlazłego. Wszyscy pisali, że Maniek kończył tylko dobrze rozegrane piłki. Moim skromnym zdaniem własnie, że nie. Dostawał dużo piłek sytuacyjnych, choć może faktycznie więcej takich miał Bartek. Porównując Grozera i Mańka to chyba jednak Maniek miał dziś trudniej. Ale może ja się mylę albo inny mecz oglądałam ;-))))

Cieszę się z tej wygranej bo bardzo się bałam tego meczu. A co będzie jutro to czas pokaże.

#745 2012-01-22 08:57:55

gwiazdeczka

Junior

Punktów :   

A ja jestem szczęśliwa! Obawiałam się tego meczu strasznie. Po pierwszym secie miałam obawy, że to się może szybko skończyć. Ale jest super. I jeszcze Maniek dostał MVP Przynajmniej kibice Resovii mogli sobie dłużej pogwizdać. Moim zdaniem gwizdanie podczas meczu jest ok, ale jak ktoś odbiera nagrodę to jest chamstwo. Zobaczysz, jakby Skra wygrała ten puchar i będzie dekoracja to też będą gwizdy...

Co do tej naszej strony, to gdyby Resovia przegrała z innym klubem nie byłoby tej całej afery. Po prostu przegrała ze Skrą której tam nikt nie lubi. Mój klub to bronie Chociaż wczoraj czego bym nie napisała to i tak by się uczepili. Sama się już kilka razy zastanawiałam czy nie odejść... Bo trochę mam dosyć.

Dziś też liczę na zwycięstwo. Ale mam nadzieję, że będzie zacięty mecz

#746 2012-01-22 20:08:51

alutek

Junior

Punktów :   

Hura, Hura, Hura.....Forza Skra :-))))))  mecz bez historii ale zwycięstwo cieszy. Widownia w porządku, mecz czysty bez zbędnych dyskusji zarówno z sędziami jak i pomiędzy zawodnikami. Moim zdaniem nagrody indywidualne jak najbardziej zasłuzone, choć musze przyznać, że nagroda dla Falsci bardzo mnie zaskoczyła myslałam, że Kurek ją dostanie. Zgadzam się jednak, że Miguel rozegrał naprawde 2 dobre mecze zarówno jako rozgrywający jak i serwujący i w obronie.
Trochę szkoda, że mecz taki jednostronny liczyłam na coś więcej choć wynik taki życzyłam ;-))))

#747 2012-01-23 09:57:01

gwiazdeczka

Junior

Punktów :   

Oglądałam tylko ostatniego seta, ale chyba dużo nie straciłam Brawa dla Skry! Zasłużyli to mają W pewnym momencie myślałam, że wszystkie nagrody indywidualne dostaną siatkarze z Bełchatowa, ale był jeden Łasko

#748 2012-01-29 08:56:42

gwiazdeczka

Junior

Punktów :   

Ale Skra zlała Resovię! hahahahaha 2 set mistrzostwo

#749 2012-01-29 11:48:03

alutek

Junior

Punktów :   

boski mecz.....w 2 secie oczy przecierałam z niedowierzaniem :-)))))))))))))))))))))))) 3 set.....mistrzostwo świata, głównie w zagrywce. Kurcze niech Ci dwaj Panowie- AA i MW sie dogadają. Wlazły pod okiem AA może byc tylko lepszy :-)))))  Kuraś rewelacja!!!!! aż dzisiaj obejrzę jeszcze raz meczyk...już na spokojnie.

Pieknie się odgryzałaś na siatkanews. Niektóre Twoje wpisy wywołały mój smiech....w sensie pozytywnym oczywiście. Sama jestem też ciekawa co to miało znaczyć żeby naszym kurek się zakręcił przed FF. Powiem szczerze, że mam w nosie co powiedzą anyty fani Skierki. Zyczę zawodnikom i nam kibicom jak najlepszej formy a co za tym idzie gry i wyników a nawet wygranej. Za parę lat nikt nie będzie pamietał, że jako organizator to wygrali. I wyjątkowo w tym roku mniej się wkurzam na organizację u nas finału - po zapoznaniu się z argumentacją. Czytałam gdzies, że zawodnicy też nie są zachwyceni tą sytuacją i nieuzasadnione jest ganić ich za decyzje prezesa. Niby co mają zrobić ? odmówic gry ? Uważam, że w tej sytuacji rolą kibiców jest jak największe wspieranie swojej drużyny. I jeszcze jedno...kibicowanie drużynie zagranicznej w FF byle nie Skrze za całkowity brak patriotyzmu.

#750 2012-01-29 19:04:53

alutek

Junior

Punktów :   

Świetny mecz Delekty z JW. Moje słoneczko Stefan MVP ;-)))))) cudnie było patrzeć na Niego i jego grę ;-)

Stopka forum

RSS