Forum o siatkówce, tutaj dyskutujemy na różne siatkarskie tematy.
Winiar ślicznie wygląda w koszulce reprezentacyjnej :-)))) i gra też całkiem ładnie ;-))) Bartman będzie tak długo grzeczny póki wszystko jest ok w innej sytuacji wychodzi niestety ta jego ciemna strona zarówno w grze jak i w zachowaniu.
Junior
Winiar ślicznie wygląda we wszystkim! Strasznie za nim i za Gumą tęskniłam:)
A Bartman na razie tak sobie gra...
Bartman niewiele poprawi swoją grę. Pozycja atakującego to nie dla niego. Tam potrzeba zimnej krwi, wyrachowania i cwaniactwa a tego Zbyszkowi brak. To gorąca krew. Nadal dziwię się AA że to nie Bartka dał na tą pozycję. Jest lepszy w ataku ale troszkę jednak gorszy od Zbyszka w przyjęciu. Według mnie to własnie Bartek ma więcej atutów na atakującego ale ja się nie znam ;-))))
Junior
No ja nie wiem który byłby lepszy... Jutro siatkarze wylatują, trzymajmy za nich kciuki!
http://www.ciacha.net/ciacha/1,111474,1 … owami.html
A tu coś fajnego:)
Junior
Bartman pewny, Winiar też, więc i my musimy wierzyć, że uda się zająć miejsce na podium:)
Ależ ja wierzę co nie zmienia mojej opinii wcześniej wyrażonej nt wypowiedzi Bartmana. Winiar jest nastawiony optymistycznie i ma wiarę natomiast Bartman jest butny. Czasami odrobinka pokory nie zaszkodzi, szczególnie w wypowiedziach.
Mam prośbę.....ktos na siatka news pytał o mozliwość siągnięcia meczu z 2006 r. Polska-Rosja. Mogłabyś dopytac kto i czy ewentualnie ściągnął i czy mógł by udostępnić mi. Też chętnie bym to obejrzała bo wstyd przyznać ale całego do dzisiaj tego meczu nie widziałam.
Junior
Najpierw muszę znaleźć ten temat gdzie tam o tym pisali. Potem posprawdzam...
Na razie się niczego nie dowiem, ale niedługo powinnam coś wiedzieć
Ostatnio edytowany przez gwiazdeczka (2011-11-16 20:15:37)
brawo nasze chłopaki! ;-))))) również duże brawa dla Argentyny....zagrali naprawdę super w przeciwieństwie do Serbów. Oby ta oszczędność nie wyszła im bokiem....niby to 1 mecz ale tu wszystko się liczy. Oby taki marazm panował u nich jeszcze podczas meczu z nami jutro :-)))
Powiedz mi, bo nie oglądałam całego meczu naszych czy Bartman rzeczywiście zagrał taki dobry mecz, że wybrali go MVP ? Pytam bo w tych fragmentach co widziałam to niczym specjalnym się nie wyróżnił wśród innych zawodników.
Acha....już mam ten mecz Polska - Rosja z 2006 r. ;-))))))))
Junior
Mecz naszych bardzo dobry. Świetnie zagrali Nowakowski, Winiarski, Zagumny, Możdżonek też bardzo ładnie. Igła tak samo. Słabiej zagrał Kubiak no i właśnie Bartman. Szczerze to nie wiem czemu on dostał to MVP. Moim zdaniem zasłużył sobie na to albo Pit, Winiar albo Guma. Kubańczycy zagrali strasznie słabo. Najbardziej to wkurzał mnie ten Hernandez. Jak ja ich mogę nie lubić wrr... Ale nasi wygrali to się cieszę
Dzisiejszego meczu z Serbią nie zobaczę niestety. Szkoła
Junior
Wczorajszy mecz wygrany, dzisiejszy z Argentyną też... Jest super! Komplecik punktów Szkoda, że żadnego z tych meczy nie widziałam:( Ale na któryś (nie wiem jeszcze jaki) zostanę w domciu:P
;-))) stare powiedzenie mówi: paluszek i główka to szkolna wymówka ;-)))) już wiesz jak zostaniesz ;-)))))))))))) też się cieszę z kompletu punktów. Na pocieszenie dodam, że żadnego meczu nie widziałam całego ani na żywo ani z powtórek. Niestety w pracy zawodowej to powiedzonko nie ma zastosowania ;( Obysmy tylko z Iranem nie wtopili tak jak to zrobiła Serbia. Punkty na Iranie, Japonii, Chinach będą nam bardzo bardzo potrzebne. Wtedy mamy spokojniejsze głowy przed meczami z Rosją, Brazylią i Włochami.