Forum o siatkówce, tutaj dyskutujemy na różne siatkarskie tematy.
Junior
Kochana z okazji Świąt Bożego Narodzenia chciałam Ci życzyć wszystkiego najlepszego! Dużo zdrówka, szczęścia, miłości. Dużo prezentów, udanego sylwestra. No i w ogóle ciepłych i wesołych świąt
Niech spadające gwiazdki śniegu,
jak spełniające się życzenia.
Rozświetlą cały Nowy rok,
w dniu Bożego Narodzenia ;-)
a...i obfitego Mikołaja oczywiście ;-)))))
dzieki za pamięć ;-) niestety Twoja Zaksa nie zrobiła nam prezentu ;-(
Junior
http://www.sport.pl/sport-slask/1,12186 … wany_.html
Vinhedo kontuzjowany
Junior
Nawzajem! A Zaksa i tak sobie poradzi:P
http://www.youtube.com/watch?v=7Hj9sDPF … r_embedded to się nazywa przedłuzona akcja ;-)
Junior
Widziałam;) Co za obrony
Zaksa już w kolejnej fazie LM. Mam nadzieję, że Skra w czwartek postawi kropkę nad i i wyjdzie z 1-szego miejsca. Ciekawe na kogo trafią nasze zespoły ?......może na siebie? Póki co czekam na mecz +Ligi Z-S i oczywiście wiadomo komu kibicuję. A ty ? :-)
Junior
Ja też kibicuję Skrze;)
Nie chciałabym żeby Skra i Zaksa trafiły na siebie w kolejnej rundzie. Mam nadzieję, że obie drużyny zajdą to półfinałów
Dzisiejszego meczu nie oglądałam, bo myślałam, że jet dopiero o 20:30... Ale chyba zbyt ciekawy to nie był.
A najbardziej to czekam na półfinał PP Skra-Resovia. Oj będzie się działo
Junior
Niestety ale oglądałam...
uff.....ale się denerwowałam oglądając dzisiejszy mecz. Chyba już za stara jestem na takie emocje ;-) dobrze, że wygrali bo chyba spac bym nie mogła hehehehe Nareszcie zagrali jako zespół i z pazurem. Oby wiecej takich meczy, oczywiście wygranych przez Skierkę ;-))))
Tylko pytam się.....czemu z francuzami tak nie zagrali !!!!???? czyzby odpuścili tamten mecz ?
Junior
Niee, odpuścić to na pewno nie.
Cieszę się z wygranej, dobrze, że za 3 punkty. Mam nadzieję, że to jest zwyżka formy przed PP i tam niech rozwalą każdego:)
heeheh widzę, że koleżeństwo z tamtej stronki siatkarskiej nieźle Cie wkurzyło. Jak poczytałam sobie co wypisywali to nawet Cie rozumiem. i również mam nadzieje, że to jest sygnał zwyzli formy i pokażą jednak kto jest nr 1 ;-)))))