Forum o siatkówce, tutaj dyskutujemy na różne siatkarskie tematy.
Junior
W tym tygodniu nie mogę zostać w domu... Ale w następnym myślę, że na mecz z USA i Włochami coś wykombinuję
Myślę, że z Iranem pójdzie nam w miarę łatwo. Przecież jak na razie ogrywamy wszystkich:)
Junior
Nie dobrze, że przegraliśmy. Co prawda wciąż jesteśmy na 2 miejscu, ale lepiej byłoby być na 1...
Meczu nie widziałam też, ale dziewczyny mi pisały co się dzieje no i byłam załamana. Jutro koniecznie trzeba wygrać z Japonią i to za 3 punkty.
Junior
Fajnie, że wygrali, ale z tego co słyszałam to łatwo nie było
Jesteśmy na 1 miejscu, ale martwi mnie, że Włosi nas gonią Oby nie dogonili i awansujemy my, Rosja i Kanarki:)
Junior
Wygraliśmy 3:1 Ale męki były straszne. Ten 1 set okropny. Jak ładnie grał dziś Jarosz. Tyle asów zaserwował
Dobrze, że mamy Winiara, bo bez niego byłoby ciężko. No i Guma dziś nie bardzo. Żygadło dużo lepiej.
Junior
Słyszałaś, że Janusz Soból nie żyje?
cholercia przecież to młody człowiek.....tylko 2 lata starszy ode mnie ! ;-(
Wracając do meczu naszych.....obejrzałam go sobie i stwierdzam, że jedynie Jarosz zagrał naprawde dobry mecz, reszta dobrze ale bez przesady. Oby to nie był zwiastun zmęczenia bo na to nie możemy sobie pozwolić. Jutro bardzo ciężki mecz. USA sami nam nie pomogą. Nie wiesz czemu Bartman ostatnio nie gra ? Nie żebym tęskniła ale ciekawa jestem.
Junior
Bartmanowi dziś nie szło i AA go zdjął.
Junior
Oglądałaś mecz o 3 w nicy? Bo ja taak:D
Nasi męczyli się strasznie, ale wygrana za 3 punkty jest:)
Zaskoczyły mnie dzisiaj 2 mecze: Brazylia-Serbia i Iran-Chiny:O Brazylia może mieć problemy z awansem. No i ciekawe czy my z nimi wygramy:)
kochana..starsze Panie o tej godzinie to spią ;-)))) meczu jeszcze nie oglądałam ale po wynikach widziałam, że nasi się męczyli. Jesli chodzi o Brazylie to.....kocham Serbię hihihihihi. Szkoda mi Argentyny....nieźle im szło no i liczyłam, że urwą choć 1 pkt Włochom. W sumie nie jest źle, wystarczy nam do szczęścia 1 mecz wygrany za 3 pkt lub 2 mecze po 2 pkt. Są na to szanse. Brazylia nie taka znów wielka a i Rosję czy Włochów mozna przeciez ograć czego sobie i naszym chłopakom życzę z całego serca ;-)
Junior
Ale był mecz! Horror normalnie. Ale wygraliśmy!!! Rucek, Kuba kocham ich! I całą resztę też! Londyn już blisko!